Press "Enter" to skip to content

Гордон зробив офіційне звернення до СБУ через погрози на свою адресу

Журналіст, засновник інтернет-видання “ГОРДОН” Дмитро Гордон вважає, що ситуацією з погрозами на його адресу з боку представників партії “Свобода” може скористатися Росія.

Таку думку він висловив в опублікованому в YouTube 10 березня відеоблозі, пише Політик, посилаючись на видання Gordonua.com

Він розповів, що 8 березня на електронну пошту видання “ГОРДОН” прийшов лист від Олексія Рельке – одного з колишніх лідерів луганських сепаратистів, першого командувача так званої Армії південного сходу, активного учасника захоплення луганського управління СБУ 2014 року.

“Рельке мені написав, що має інформацію про те, що мене хочуть фізично ліквідувати, і назвав конкретні прізвища, зокрема одного з народних депутатів України. Зважаючи на наявну в мене інсайдерську інформацію від патріотів з українських спецслужб і з огляду на те, що топ-темою в прайм-тайм найбільших російських телеканалів стали погрози на мою адресу від націоналістів, не відкидаю, що моїм публічним конфліктом із кількома неадекватними представниками “Свободи” може скористатися Росія і, ліквідувавши мене як сакральну жертву, дестабілізувати ситуацію в Україні напередодні президентських виборів”, – сказав Гордон. Він зазначив, що можливі й інші замовники та варіанти його вбивства, про які не може говорити публічно.

У коментарі “ГОРДОН” журналіст уточнив, що вже подав заяву у Службу безпеки України, а найближчим часом планує передати всю наявну в нього інформацію іноземним дипломатам.

“До заяви на ім’я голови СБУ Василя Грицака з вищевикладеними фактами я доклав повний текст листа пана Рельке із зазначенням конкретних фактів та прізвищ і попросив вжити всіх необхідних заходів для запобігання ймовірному терористичному акту щодо мене відповідно до закону України про боротьбу з тероризмом. Також цю інформацію я особисто доведу до відома посольств США і Євросоюзу”, – зазначив журналіст.

Be First to Comment

Залишити відповідь