Press "Enter" to skip to content

Гошівський монастир: приклад для наслідування. Коли монастир незалежний і щей приносить прибуток без пожертв (СЮЖЕТ)

Коли у нашому суспільстві говорять про церкву чи все що із нею пов’язане, люди одразу говорять, що це лише релігія, а данний інсрумент може жити лише за рахунок пожертв.

Проте, як з’ясувалось, є такі релігійні заклади в Україні які фактично повністю незалежні у плані фінансів, інформує портал Політик.

Дуже цікавим прикладом в цьому плані є якраз жіночий Гошівський монастир, який розташований в Івано-Франківській області.

Телеканал ICTV поїхав у цей монастир для того аби з’ясувати як цей монастир живе за власні кошти, і власне як він ці кошти заробляє.

Адже тут монахині не лише моляться, але також і зробили власну справу. Вони вирощують та продають гриби, окрім того роблять власні макарони на продаж. Також у цьому монастирі є власна система нагрівання води за рахунок сонячної енергії.

Також цей монастир надзвичайний соціальний інструмент. Адже він приймає на реабілітацію дітей із зони проведення АТО (ООС), воїнів та їхні сім’ї. літом тут завжди працює дитячий табір, є велике футбольне поле і не тільки. Одним словом подивіться сюжет, гадаю ви не пошкодуєете.

Be First to Comment

Залишити відповідь