Press "Enter" to skip to content

Дороги під Ічнею очистили від вибухівки

З початку робіт в районі НС відпрацьовано 144 заявки, вилучено 576 вибухонебезпечних предметів в 10 населених пунктах.
Співробітники ДСНС очистили від вибухонебезпечних предметів всі автодороги до населених пунктів в межах 16-ти кілометрової зони від військового складу під Ічнею в Чернігівській області. Про це повідомляє прес-служба ДСНС в п’ятницю, 12 жовтня.

“Піротехнічними підрозділами ДСНС очищені від вибухонебезпечних предметів всі автодороги до населених пунктів в межах 16-кілометрової зони, 29 км трас ліній електропередач, 7 км трас газопроводів, територію 3 газорозподільних станцій, 3 шкіл, 3 дитячих садків, будинки для людей похилого віку, навчально -виробничого комплексу, 1 тис. 669 домогосподарств”, – йдеться в повідомленні.

Крім того, за минулу добу забезпечено реагування на 53 заявки від місцевого населення щодо виявлення вибухонебезпечних предметів, всього з початку робіт відпрацьовано 144 заявки, вилучено 576 вибухонебезпечних предметів в 10 населених пунктах.

З метою організації обігріву та гарячого харчування населення в с. Дружба встановлений пункт обігріву.
Ліквідовано чотири пожежі лісового настилу біля селі Августівка і прилеглої території арсеналу на загальній площі 3,1 га.

У районі надзвичайної ситуації залучені сили і засоби загальною чисельністю близько 700 осіб і 150 од. техніки, в тому числі від ДСНС – 270 осіб, 75 од. техніки та 2 літаки АН-32П.

За даними ДСНС, інтенсивність детонації зменшилася до трьох вибухів на годину.

Нагадаємо, в ніч на 9 жовтня поблизу селища Дружба Ічнянського району Чернігівської області на території складських приміщень в/ч А1479 ЗСУ стався вибух, а потім почалася пожежа, яка була ліквідована ввечері 10 жовтня.

Be First to Comment

Залишити відповідь