Press "Enter" to skip to content

Вибухи в Ічні: Україна залучить експертів НАТО

Є багато претензій до Генерального штабу ЗСУ, тривають дуже серйозні розборки, заявила представник Порошенка у ВР.

Представник президента у Верховній Раді Ірина Луценко заявила, що вибухи на військових складах в Україні починають набувати ознак системності, що неприпустимо за часів самооборони країни. Про це вона сказала ввечері у вівторок, 9 жовтня, в ефірі 5 каналу, інформує Політик з посиланням на джерело.

За словами Луценка, зараз ситуація в цьому питанні є напруженою, зокрема президент повинен вислухати звіти силовиків про те, що відбувалося в Чернігівській області.

Луценко також зазначила, що рік тому, після перших випадків на складах в Харківській та Вінницькій областях, була розроблена ціла система заходів, які були доведені до всіх військових, інфраструктурних об’єктів, де розташовані склади.

“Дуже багато претензій до Генерального штабу ЗСУ, адже це їхні повноваження в цілому. Тому, я думаю, у президента йдуть дуже серйозні розборки. Не відкидаю того, що будуть кадрові рішення, адже це вже переходить в якусь системність і вона неприпустима в такий період самооборони держави”, – наголосила Луценко.

Be First to Comment

Залишити відповідь