Press "Enter" to skip to content

Комбат УДА розповів, де воював російський актор Пашинін, як і скільки він з ними був, та чи заступиться в боротьбі з СБУ

Гучний скандал розлетівся на просторах інтернету, де російський актор Анатолій Пашинін заявив, що його переслідує СБУ, прослуховує його телефон, та взагалі розкритикував українську владу, уряд, силовиків і судову систему.

Після цього журналісти вирішили з’ясувати як і де воював актор, і наскільки він дійсно “герой”, пише портал Політик.

За словами командира 8-го батальйону УДА Андрія Гергерта Пашинін дійсно воював і був на передовій, проте недовго, далі він вів інформаційну війну.

“Пашинін воював у підрозділі до двох місяців, а як інформаційний привід — так, він вже рік часу”.

Відносно ситуації з СБУ, то Гергерта заявив наступне:

“Логічно, що СБУ слухає усіх і все, тим більше бійців на передовій, і нічого в цьому поганого немає. Є різні ситуації”.

“Він звичайний боєць, не якийсь екстраординарний, і, наприклад, він на передовій був один місяць, а хлопці по три роки вже, як його охарактеризувати? Був чоловік, приїхав із доброї волі, сказав, що хоче воювати. Так, будь ласка, нехай воює. Він більше користі приносить в інформаційній площині для боротьби з РФ”, — додав Гергет.

А ось відносно того, чи готовий комбат і взагалі УДА допомагати Пашиніну у конфлікті з СБУ, було почуто кардинальну відмову:

“Ні, не готовий. Він звичайно має право говорити, це його вибір, ми добровольці, але має бути межа. Він має право діяти, як вважає за потрібне, але й повинен за це відповідати”, — заявив він.

Портал Політик буде продовжувати слідкувати за подіями які розгортаються навколо одіозного Пашиніна, та буде інформувати вас про все, що буде відбуватись у цьому напрямку.

Be First to Comment

Залишити відповідь