Press "Enter" to skip to content

Росія і шість країн СНД почали великі військові навчання

У навчаннях задіяно авіацію Збройних сил Росії, Вірменії, Білорусі, Казахстану, Киргизстану, Таджикистану і Узбекистану.

Росія і шість країн з СНД почали тренування з протиповітряної оборони, в яких беруть участь до 100 літаків. Про це з посиланням на прес-службу Міноборони РФ повідомляє в четвер, 27 вересня, Интерфакс.

Зокрема, зазначено, що в навчаннях задіяно авіацію Збройних сил Росії, Вірменії, Білорусі, Казахстану, Киргизстану, Таджикистану і Узбекистану. У навчаннях також беруть участь підрозділи радіотехнічних та зенітних ракетних військ, виділені до складу об’єднаної системи ППО. Тренуванням керують російські Повітряно-космічні сили.

«У тренуванні задіяні до 100 літаків винищувальної авіації Су-27, МіГ-29, МіГ-31, Як-130, бомбардувальної авіації Су-24, Су-34, штурмової авіації Су-25, дальньої авіації Ту-22, Ту-160 , Ту-95, вертольоти Ка-27, Мі-8», – перерахували в міноборони техніку, що бере участь в навчаннях.

Повідомляється, що військові відпрацюють дії чергових сил ППО при порушенні повітряними суднами державних кордонів країн-учасниць СНД, а також в разі викрадення літаків. Крім того, буде відкладено взаємодію при наданні допомоги екіпажам повітряних суден, що зазнають лиха.

Be First to Comment

Залишити відповідь