Press "Enter" to skip to content

Україна провела військові навчання на узбережжі Азовського моря ВІДЕО

Військовослужбовці вдосконалювали взаємодію під час оборони морського узбережжя, а також знищення надводних цілей і морського десанту противника.

Військовослужбовці Державної прикордонної служби та Збройних сил України провели спільні тактичні навчання з відбиття та стримування агресії з Азовського моря.

Як повідомляє прес-служба Держприкордонслужби, відповідні відпрацювання проходили на виконання розпорядження командувача Об’єднаних сил Сергія Наєва щодо підтримання високого рівня бойової підготовки підрозділів зі складу Об’єднаних сил, інформує Політик з посиланням на джерело.

“У ході навчань екіпажі бронеавтомобілів Держприкордонслужби та танкові підрозділи Збройних сил України, що спільно діють у складі Об’єднаних сил, вдосконалили питання взаємодії під час виконання завдань щодо оборони узбережжя та знищення надводних цілей і морського десанту противника”, – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що під час навчальної стрільби вдень та вночі снайперські групи закріпили навички дій в різних умовах обстановки, кулеметники підвищили точність стрільби в русі та із укріплень, а водії броньованих «Хамвеїв» удосконалили майстерність керування під час руху в колоні, розгортанні в бойовий порядок та виконання оборонних маневрів на узбережжі.

“Особливу увагу на навчаннях було приділено питанням тактичної медицини, а саме наданню домедичної допомоги на полі бою та евакуації поранених з під вогню противника”, – зауважили у прес-службі ДПСУ.

При цьому у прикордонному відомстві підкреслили, що спільні навчання з відбиття можливої агресії з моря з підтриманням належної взаємодії між підрозділами Об’єднаних сил триватимуть і надалі.

Be First to Comment

Залишити відповідь