Press "Enter" to skip to content

Скандал у Раді через висловлювання Соболєва на адресу Ірини Геращенко та Порошенка (ВІДЕО)

Сьогодні у Верховній Раді України сталася словесна перепарла між колишніми колегами по коаліції, депутатами ВО “Батьківщина” та “Блоком Петра Порошенка”.

Заступник фракції “Батьківщина” Сергій Соболєв, звинуватив Ірину Геращенко у тому, що вона захичає президента України Петра Порошенка у тому, що він буцімто не боровся на “Євромайдані”, у тому числі за свободу пані Тимошенко, а працював на уряд біглого президента Януковича, повідомляє Політик.

“Пані Ірино, я не знаю, навіщо ви це згадали, тільки я вам нагадаю: коли Порошенко працював міністром економіки в уряді Януковича, Портнов садив Тимошенко до в’язниці, і я щось не чув нічого іншого”, – заявив пан Соболєв.

“Тому коли ви це згадуєте, згадайте, де ваш лідер був, коли вся країна воювала з Януковичем. Він сидів у кабінеті Азарова! … У мене прохання: коли ви всує згадуєте, згадуйте свого патрона”, – додав нардеп.

Усе ец було відповідю на слова Ірини Геращенко, де вона говорила про телеканал NewsOne, який перебуває у власності колишнього члена партії “Батьківщина” Андрія Портнова, і який працює на інтереси Росії.

Згодом пані Геращнеко прямо з трибуни відповіла Соболєву гучною заявою: “Якщо ви президента Порошенка називаєте моїм патроном, то хто ваш патрон? Путін?”

Вже після цього в перепалку втрутились також й інші депутати, що ви можете побачити на відео.

Зазначимо лише, що колишній заступник голови адміністрації президента Віктора Януковича Андрій Портнов заявив, що отримав в управління телеканал NewsOne.

У 2008 році Портнов був обраний заступником глави фракції “Блок Юлії Тимошенко” у Верховній Раді.

Нинішній президент Петро Порошенко протягом 8 місяців у 2012 році був міністром економіки в уряді Миколи Азарова. Призначив його на цю посаду тодішній президент Віктор Янукович.

Be First to Comment

Залишити відповідь