Press "Enter" to skip to content

Трамп привітав Україну з Днем Незалежності

Президент США направив послання українському колезі з нагоди Дня Незалежності 24 серпня.
Президент США Дональд Трамп надіслав вітання з нагоди Дня Незалежності України на адресу президента Петра Порошенка. Про це в четвер, 23 серпня, повідомляє прес-служба глави української держави.

“Від імені народу Америки я хочу привітати Вас і народ України з 27-ю річницею вашої незалежності, яку ви відзначаєте 24 серпня”, – йдеться в посланні, інформує Політик з посиланням на president.gov.ua.

Також наголошується, що уряд Сполучених Штатів буде продовжувати працювати з Україною і підтримувати зусилля в зміцненні демократичних інститутів, розвитку верховенства права, боротьби з корупцією та стимулюванні економічного зростання.

“Народу України є чим пишатися: протягом чотирьох років Україна мужньо протистоїть російській агресії і є благословенною яскравим громадянським суспільством, економікою, що зростає і Збройними Силами, які є потужними як ніколи раніше”, – зазначив Трамп.

“Пам’ятайте, будь ласка, що Сполучені Штати завжди будуть стояти поруч з Україною, в той час, коли вона захищає свій суверенітет і територіальну цілісність в межах міжнародно визнаних кордонів”, – резюмував американський президент.

Трамп побажав Україні мирного, благополучного і успішного року.

Be First to Comment

Залишити відповідь