Press "Enter" to skip to content

Донбас висить мертвим вантажем на шиї Росії – відомий американський публіцист

Російська влада опинилася у скрутній фінансовій ситуації та шукає можливості, щоб вийти з неї. Відбутися це може за рахунок зменшень витрат на різні галузі, проте влада країни наразі ще не вирішила, як діяти в ситуації, що склалася.

Про це в коментарі виданню “Гордон” розповів американський публіцист, голова Фонду Литвиненка Олександр Гольдфарб, коментуючи рішення Росії скоротити витрати на оборону у 2018 році, пише Політик посилаючись на канал 24.

“Санкцій не скасують, грошей немає, платити бюджетникам нічим, на носі вибори, Навальний підтискає, тому російська влада балансує. Їм потрібно більше грошей. Що вони зроблять, буде видно за рік. Можливо, уріжуть пенсії”, – зазначив він.

У них дійсно серйозні фінансові проблеми. Той же Донбас у фінансовому плані висить мертвим вантажем на шиї Росії. Проте піти звідти вони поки не можуть. Тому змушені шукати різні варіанти, – пояснив Гольдфарб.

Він також висловив думку, що російська влада сподівалася на те, що президентові США Дональдові Трампу вдасться скасувати санкції.

“Вона сподівалася, що Трамп скасує санкції, але він уже не зможе цього зробити. Навіть незважаючи на те, що хоче цього”, – наголосив Гольдфарб.

Публіцист додав, що російська влада говорить народові те, що він хоче почути.

“Але що вони робитимуть насправді, поки невідомо. Населенню влада РФ обіцяє скоротити витрати на оборону, а армії розповідає, що виконуватиме фінансові зобов’язання. Тим же сепаратистам на сході України вона обіцяє, що не кине їх. Проте всі ці заяви свідчать лише про одне: ситуація непроста, і влада РФ думає, як їй викрутитися”, – розповів Гольдфарб.

Be First to Comment

Залишити відповідь