Press "Enter" to skip to content

Міністр Розенко оптимістично повідомив дату коли буде підвищена мінімалка депутатами

“Я оптиміст у цьому питанні”, – Розенко

Стало відомо, віце-прем’єр-міністр Павло Розенко, який раніше заявив, що підвищення зарплат повинно бути економічно обґрунтованим і не повинно відбуватися за рахунок додаткової друку грошей, налаштований дуже оптимістично і планує в новий рік увійти вже з підвищеним рівнем мінімальної зарплати.

“Я оптиміст у цьому питанні. Я переконаний, що для того, щоб, зокрема, говорити і про підвищення пенсій українцям, щоб говорити про легалізацію заробітних плат, оживити купівельну спроможність громадян, це наші амбіції і наше зобов’язання перед товариством ще в цьому році зробити 4200 грн (мінімальну заробітну плату”, – додав Розенко, пише Політик посилаючись на Знай

“Коли, в якій формі, як швидко ми це будемо робити – будемо, безумовно, радитися всередині уряду, але я ще раз кажу: є звернення Президента України про 4200 грн, є публічні зобов’язання, зафіксовані у тому числі в проекті державного бюджету України. Там також зафіксована ця цифра. Я переконаний, що в цьому році ми зможемо це зробити”, – підсумував віце-прем’єр-міністр.

За словами працівників міністерства соцполітики, проблема в низьких зарплатах. У той же час у формулі, за якою нараховують пенсію, головну роль має розмір зарплати, а не стаж.

Be First to Comment

Залишити відповідь