Press "Enter" to skip to content

На Донбасі стався вибух біля патруля ОБСЄ

Як зазначається, вибух стався в результаті розриву 82-мм мінометної міни.
У районі Петровського Донецької області 30 травня стався вибух біля патруля Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ. Про це йдеться в оперативному звіті СММ ОБСЄ, інформує Політик з посиланням на Тиждень.

Зазначається, що вибухав пролунав на відстані менше 300 метрів. Так, згідно з повідомленням, у 10:22 патруль у складі шести працівників місії на двох броньованих автомобілях прибув до місцезнаходження камери СММ, розташованої за межами ділянки розведення сил в районі Петровського (41 км на південь від Донецька).

“У 10:58 члени патруля перебували всередині двох автомобілів з відкритими дверима, коли всі вони почули свистячий звук, а потім вибух. Вони також побачили темно-сірий дим, що піднімається з-за покинутого цегляного сільськогосподарської будівлі, в 200-300 метрах на південний-захід (за оцінкою, за межами ділянки розведення) “, – йдеться в повідомленні.

Як наголошується, вибух стався в результаті розриву 82-мм мінометної міни. Патруль Місії негайно покинув цей район і повернувся на базу в Донецьку.

Be First to Comment

Залишити відповідь