Press "Enter" to skip to content

Трагедія МH17: весь світ тепер буде казати, що Путін покриває вбивць дітей

Ну ось, міжнародна слідча група визначила, що малайзійський Боїнг збив російський Бук, наданий збройними силами Російської федерації. На прес-конференції оголошено номер військової частини, навіть корпус ракети показали.

Давайте я вам розповім, що буде далі.

Думаю, що Росія оголосить, що це маячня і провокація. Сьогодні Слідчий комітет і Генпрокуратура відкриють кримінальне переслідування слідчих, введуть проти них санкції, щоб їх, поганців, і духу в Росії не було, інформує Політик з посиланням на glavcom.ua.

Далі, про тих, хто збивав літак. У Гаазі буде суд і їх за прізвищами зажадають видати, але Росія відмовиться, бо вони, в момент збивання, були у відпустці (народжували дітей, були на операції, відпочивали в Туреччині, стали рабинами в Ізраїлі). І взагалі, Росія своїх громадян не видає.

Далі, частина з них несподівано помре, а головні стануть членами Державної Думи, де, від подяки, що їх не повісили, будуть пропонувати найбільш мракобісне закони, залишаючи далеко позаду самого пана Лугового.

Оскільки позиція Росії буде називатися «настамнет», то захід почне нову хвилю санкцій, що викличе нову хвилю контрсанкцій, нові обмеження і нову посадку Навального – просто так, за традицією. І, як магістральний наслідок, Росія буде ще більш радіоактивної, а Путін абсолютно нерукопожатним, бо відтепер він покриває реальних вбивць.

«Путін покриває вбивць!» – саме так буде говорити весь світ, і ніяк інакше, тому що об’єднаному суду вірять більше, ніж Путіну.

І так буде наступні шість років, але якщо Путін не піде, то буде стільки, скільки він буде. Але не слід вважати, що це обійде російських громадян. Хоча, вони будуть красуватися в майках «Не смішіть мої Буки», їм буде не до сміху. Вони вип’ють повну чашу обмежень за сердечну любов і відданість Самодержцю.

Звичайно, логіка підказує, що все могло бути інакше. Росія могла визнати свою участь трагедії, принести глибоке вибачення і каяття, виплатити гігантські компенсації. Питання було би закритий.

Be First to Comment

Залишити відповідь