Press "Enter" to skip to content

НАЗК розробить програму антикорупційної стратегії на 2018-2020 роки

Національне антикорупційне бюро планує за три місяці розробити проект державної програми щодо реалізації антикорупційної стратегії на 2018-2020 роки. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє прес-служба НАЗК, передає УНН.

“Національне агентство з питань запобігання корупції утворить міжвідомчу робочу групу з метою належної підготовки проекту Державної програми щодо реалізації Антикорупційної стратегії на 2018–2020 роки. До співпраці запрошуються громадські організації та зацікавлені органи державної влади”, — йдеться у повідомленні.

Як зазначається, враховуючи визначені терміни для підготовки та затвердження Державної програми, а це три місяці після набрання чинності Антикорупційною стратегією на 2018–2020 роки (пункт 2 проекту Закону), Національне агентство вважає доцільним розпочати підготовку проекту відповідного нормативно-правового акта вже зараз.

Підготовлений з урахуванням пропозицій учасників робочої групи проект Державної програми буде опублікований на офіційному веб-сайті НАЗК для громадського обговорення.

Be First to Comment

Залишити відповідь