Press "Enter" to skip to content

У Росії прибирають свідків. Під Анапою на пішоходному переході збили одного із розробників “Новачка”

Чоловік стрибнув на капот машини і розбив головою лобове скло.

У Росії під Анапою одного з розробників

Отруєння розвідника Скрипаля: що відомо про загадкового російського “Новачка” і як він діє на людину
нервово-паралітичної отруйної речовини “Новачок”, яка, за попередніми даними, використовувалася для отруєння колишнього агента РФ Сергія Скрипаля та його доньки Юлії у британському Солсбері, Володимира Угльова збила машина, пише Політик посилаючись на ТСН.

Про це він сам розповів виданню The Bell.

“Інцидент стався у вівторок, 24 квітня, під Анапою. Угльов переходив дорогу на пішохідному переході поруч з будинком, де проживає, і зауважив, що їде машина, яка не зменшує хід. Він побіг і був уже майже на тротуарі, коли автомобіль все ж наздогнав його”, – цитує видання науковця.

За словами Угльова, він стрибнув на капот авто, щоб не опинитися під колесами. Унаслідок цього чоловік розбив лобове скло машини головою.

Наразі науковець перебуває в лікарні, у нього діагностували забій голови і сильні гематоми на правій руці і правій нозі. Лікарі зробили томографію голови, результати поки невідомі. Стан чоловіка задовільний.

Окрім цього Угльов розповів, що його збив 70-річний мешканець того ж селища, який не зник з місця події, а також запропонував науковцю гроші. Чоловік пояснив, що аварія сталася через те, що він задумався.

Своєю чергою Угльов наголосив, що не вважає наїзд спланованим.

Нагадаємо, 5 березня стало відомо, що у Великій Британії колишній російський розвідник Сергій Скрипаль потрапив у лікарню після серйозного отруєння невідомою речовиною. Видання The Telegraph дізналося, що Скрипаль раніше звертався в поліцію із заявою про те, що побоюється за своє життя. Дружина колишнього співробітника ФСБ Олександра Литвиненка сказала виданню, що ситуація зі Скрипалем “дуже схожа на те, що сталося з її чоловіком”. Як відомо, він помер 2006 року в результаті отруєння полонієм.

14 березня прем’єр-міністр Великої Британії Тереза Мей оголосила про вислання з країни 23 дипломатів РФ і про скасування візиту глави російського МЗС Сергія Лаврова у країну через отруєння в Солсбері колишнього російського розвідника Сергія Скрипаля. У відповідь РФ оголосила персонами нон ґрата 23 британських дипломатів.

26 березня слідом за Британією низка країн заявили про видворення російських дипломатів. Серед них і Україна.

10 квітня стало відомо, що Юлію Скрипаль виписали з лікарні, а її батько вийшов з критичного стану.

Організація із заборони хімічної зброї дійшла висновку, що влада Великої Британії правильно ідентифікувала речовину, якою було отруєно російського екс-розвідника Сергія Скрипаля та його доньку Юлію. Організація із заборони хімічної зброї підтвердила російське походження “Новачка”.

Be First to Comment

Залишити відповідь