Press "Enter" to skip to content

Експерт зробив прогноз щодо війни на Донбасі

На думку російського військового експерта Олександра Гольца, президент РФ Володимир Путін просуватиметься у напрямку замороження військового конфлікту на Донбасі, адже для повноцінної війни у Кремля не вистачає військових. Про це пише zik.ua.

Експерт зазначив, що у нього немає відчуття, нібито Росія готується до наступу на Донбасі, адже чисельності Збройних Сил країни для цієї “операції” точно не вистачить.

Навіть “народження” нових дивізіонів відбувається у рамках переформатування, й таким чином у Путіна просто створюють армію на папері, впевнений Олександр Гольц.

Нагадаємо, після президентських виборів в РФ і свого чергового обрання Володимир Путін зробить нову спробу домовитися по Донбасу та Криму. Про це висловився політичний аналітик Тарас Чорновіл.

Екс-начальник Генштабу Збройних Сил України, генерал-полковник у відставці Анатолій Лопата зазначив, що найближчим часом Кремль вирішуватиме власні внутрішні проблеми, висловивши впевненість, що Путіну буде не до масштабних дій проти України.

Нагадаємо, що опозиційний російський політик Леонід Гозман наголосив, що зараз Володимир Путін шукає шляхи, як позбутися непотрібного йому Донбасу, зберігши обличчя, адже збройний конфлікт, який триває на тимчасово непідконтрольній території України, фінансово збитковий й економічно невигідний.

Be First to Comment

Залишити відповідь