Press "Enter" to skip to content

Ryanair літатиме за 15 напрямками з України

Ірландська авіакомпанія-лоукостер Ryanair здійснюватиме рейси за 15 напрямками з України. Початок польотів — осінь 2018 року. Про це повідомляє РБК-Україна.

Ryanair розпочне виконувати польоти за 10 напрямами з Києва (аеропорт «Бориспіль») і 5 маршрутів зі Львова: Київ — Лондон, Британія (аеропорт Станстед); Київ — Стокгольм, Швеція (аеропорт Скавста); К иїв — Вільнюс, Литва; Київ — Вроцлав, Польща; Київ — Барселона, Іспанія; Київ — Варшава, Польща (аеропорт Модлін); Київ — Гданськ, Польща; Київ — Краків, Польща; Київ — Познань, Польща; Київ — Братислава, Словаччина; Львів — Лондон (аеропорт Станстед); Львів — Варшава (аеропорт Модлін); Львів — Меммінген, Німеччина; Львів — Дюссельдорф, Німеччина (аеропорт Везе); Львів — Краків, Польща Сьогодні керівники аеропортів «Бориспіль» та «Львів» Павло Рябікін та Тетяна Романовська підписали угоду про співпрацю з директором авіакомпанії Ryanair Майклом О’Лірі.

“Що стосується інших міст України, окрім Львова і Києва, ми активно говоримо і дивимося й інші напрями. Зокрема, це Харків, Одеса, Херсон. Але все це більш пізня перспектива”, – заявив комерційний директор Ryanair Девід О’Брайан в інтерв’ю польському Forbes.

Be First to Comment

Залишити відповідь