Press "Enter" to skip to content

Із Трампа зняли арешт, він залишив суд

Екс-президент США не погодився з жодним із пунктів звинувачення, після чого був звільнений з-під арешту та залишив залу суду.

Колишнього президента США Дональда Трампа офіційно звільнено з-під формального арешту ввечері 4 квітня після того, як в окружному кримінальному суді Манхеттена в Нью-Йорку йому зачитали звинувачення, повідомляє СNN.

На засіданні суду Трампу зачитали обвинувальний акт, який містить 34 пункти звинувачення.
Після зачитування звинувачень екс-президент США не погодився з жодним пунктом, після чого був звільнений з-під арешту і залишив залу суду.
Трамп не робив заяви для ЗМІ і одразу сів у авто, яке відвезе його до аеропорту Ла Гвардія, після чого він вирушить до своєї резиденції у Флориді.
За даними The New York Times, всі звинувачення, висунуті проти екс-президента, належать до злочинів класу Е, які є найнижчою категорією кримінальних злочинів у Нью-Йорку та передбачають максимальне покарання у вигляді позбавлення волі на строк до чотирьох років.
Як повідомлялося, Трамп – перший в історії екс-президент США, якому було пред’явлено кримінальні звинувачення.
30 березня велике журі присяжних у суді Нью-Йорка звинуватило Трампа за виплату 130 тисяч доларів актрисі Стормі Деніелс. Проти Трампа висунули понад 30 пунктів, пов’язаних із бізнес-шахрайством.

У січні 2018 року газета Wall Street Journal повідомила, що адвокат американського президента Майкл Коен заплатив 130 тисяч доларів зірці фільмів для дорослих Стефані Кліффорд, також відомої як Стормі Деніелс, за мовчання про інтимний зв’язок з мільярдером, який стався в 2006 році. Сам Трамп запевняв, що особистих стосунків із Деніелс у нього не було.

Be First to Comment

Залишити відповідь