Press "Enter" to skip to content

З’явилися подробиці зустрічі Зеленського та Сунака

Після перемоги України будь-який агресор – великий чи малий – знатиме, що на нього чекає у разі атаки на міжнародний порядок, зазначив Володимир Зеленський.

Перемога України за підтримки західних союзників над країною-агресором Росією змінить світ і стане найважливішою для нашого часу. Про це у середу, 8 лютого, сказав президент Володимир Зеленський під час свого виступу перед британськими депутатами у Вестмінстер-холі під час візиту до Великої Британії.

“Ми завжди перемагатимемо зло. Це лежить в основі наших і ваших традицій. Але як тільки старе зло переможене, нове намагається підняти голову… Але ми знаємо: свобода – переможе, ми знаємо, що Росія – програє”, – сказав Зеленський під оплески британських депутатів.
Він запевнив, що перемога України змінить світ, і це будуть саме ті зміни, яких світ довго потребував.
“Британія йде разом з нами до найбільшої перемоги в нашому житті. Це буде перемога над самою ідеєю війни. Після перемоги України будь-який агресор – великий чи малий – знатиме, що на нього чекає у разі атаки на міжнародний порядок”, – додав президент.
Також Зеленський у ході виступу закликав Велику Британію та інші західні країни надати Україні бойові літаки.
“У Великій Британії король – пілот ВПС, а в Україні сьогодні кожен пілот ВПС – король. У нас є свобода, дайте нам крила, щоб захистити її. Я вірю, що цей символ допоможе нам з нашою наступною коаліцією, коаліцією літаків… Крила для свободи”, – заявив президент.

Be First to Comment

Залишити відповідь