Press "Enter" to skip to content

Зеленський анонсував нові санкції РНБО

РНБО наразі продовжує роботу із санкційними списками, зазначив глава держави Володимир Зеленський.

Президент України Володимир Зеленський анонсував розширення санкцій проти громадян Росії, зокрема тих, які підтримують військову агресію проти України. Про це він заявив у своєму вечірньому відеозверненні у неділю, 15 січня.

“Вважаю за правильне, що саме сьогодні є рішення про розширення наших санкцій проти громадян Росії та інших осіб, які допомагають терору. Майже 200 – це список ретельно підготовлений, і за кожним прізвищем є відповідальна мотивація. Ті, хто виправдовує терор. Ті, хто змащує російську машину пропаганди.Ті, хто намагався продати Україну десь у Москві. Ця публіка отримає повний список персональних обмежень”, – підкреслив він.
За його словами, Київ продовжить роботу над запровадженням антиросійських санкцій “у максимально можливому масштабі”: і в Європі, і в інших країнах світу.
“Відповідальність за терор буде для всіх: і для тих, хто вбиває, і для тих, хто допомагає вбивати. Робота РНБО над списками санкцій триває, і скоро будуть наступні рішення”, – підсумував Зеленський.
Як ми вже писали раніше, Зеленський ввів у дію санкції РНБО проти майже двох сотень журналістів, акторів, співаків – громадян країни-агресора Росії.

Be First to Comment

Залишити відповідь