Press "Enter" to skip to content

У розташуванні окупантів під Бєлгородом пролунав вибух – соцмережі

Російські ЗМІ та соцмережі повідомили, що внаслідок вибуху та пожежі постраждали десятки військових, є загиблі.

Вибух у місці розташування російських військ у Бєлгородській області РФ призвів до пожежі. За попередньою інформацією, є жертви та постраждалі. Про це повідомив губернатор регіону В’ячеслав Гладков у неділю, 14 січня.

Напередодні російський чиновник розповів про пожежу на території колишнього будинку культури та початкової школи в одному із населених пунктів Корочанського району.
За його словами, пожежа була досить серйозною, оскільки мешканців сусідніх будинків довелося евакуювати на безпечну відстань.

У суботу, 14 січня, він запевняв, що мешканці села не постраждали. Однак, наступного дня стало відомо, що постраждали військові. Зокрема, щонайменше десятеро людей отримали поранення внаслідок вибуху боєприпасів у сільському будинку культури на хуторі Тоненьке (близько 65 км від кордону з Україною). Про це заявило пропагандистське агентство ТАCС із посиланням на екстрені служби.

Російські Telegram-пабліки 112 і База повідомили подробиці цієї події. Вони повідомили, що 14 січня командир взводу старший сержант російської армії здійснив підрив РГД-5 на території приміщення, де розташувалися військові. Пожежа почалася, в результаті якої здетонували боєприпаси, що знаходилися в кімнаті зберігання зброї.
Внаслідок вибуху нібито загинули троє військовослужбовців армії РФ, 16 постраждали, ще вісім зникли безвісти.
Наразі у цій справі порушено кримінальну справу.

Be First to Comment

Залишити відповідь