Press "Enter" to skip to content

Зеленський подякував Європі за допомогу Україні

Президент України подякував усім лідерам, які розуміють, що саме зараз настав час для нових потужних рішень.

У вечірньому відеозверненні до народу України президент Володимир Зеленський повідомив про дипломатичні переговори з лідерами європейських держав.

“Сьогодні – новий етап нашого дипломатичного марафону. Розмовляв із лідерами європейських держав про ситуацію на полі бою: про важку ситуацію в Донецькій області, про постійні російські штурми і той факт, що Росія не рахує своїх людей, не жаліє місцевих і не зупиняється перед будь-якою злочинною активністю. Цьому можна протиставити лише новий рівень сучасної військової техніки, який може отримати Україна від партнерів. І я дякую всім лідерам, які нам допомагають, за розуміння того, що саме зараз настав час для нових потужних рішень. Вільний світ має все необхідне, щоб зупинити російську агресію та привести державу-терориста до історичної поразки. Це важливо для глобальної демократії – для всіх тих, хто цінує свободу”, – сказав Зеленський.
Крім того, президент подякував бійцям, які мужньо захищають Соледар.
“Я дякую всім, хто допомагає нам захищати Україну та свободу! Дякую всім, хто воює за незалежність! Сьогодні хочу особливо відзначити бійців 46-ї окремої аеромобільної бригади за хоробрість та стійкість при захисті Соледара! Дякую вам, воїни! Дякую всім, хто працює на посилення України!” – зазначив президент.

Be First to Comment

Залишити відповідь