Press "Enter" to skip to content

Путін знову заговорив про готовність до переговорів СЮЖЕТ

Російський диктатор стверджує, що Росія діє у “правильному напрямку” в Україні, оскільки Захід на чолі зі США намагається розколоти Росію.

Президент РФ Володимир Путін заявив, що Росія готова вести переговори з усіма сторонами, які беруть участь у війні в Україні, але Київ та його західні союзники нібито відмовляються брати участь у переговорах, повідомляє Reuters.

“Ми готові вести переговори з усіма зацікавленими сторонами про прийнятні рішення, але це їхня справа – не ми відмовляємось від переговорів, а вони”, – сказав Путін в інтерв’ю державному телеканалу Росія 1.

Путін заявив, що Росія діє у “правильному напрямку” в Україні, оскільки Захід на чолі зі США намагається розколоти Росію.

“Я вважаю, що ми діємо у правильному напрямку, ми відстоюємо наші національні інтереси, інтереси наших громадян, нашого народу. І у нас немає іншого вибору, окрім як захищати наших громадян”, – сказав Путін.

Нагадаємо, генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг зазначив, що дії Кремля свідчать про плани Росії відновити наступ на Україну, а запрошення до переговорів є лише спробами виграти час на підготовку.

Be First to Comment

Залишити відповідь