Press "Enter" to skip to content

У полон здаються цілі підрозділи РФ – розвідка

Щодня на гарячу лінію, у чат-бот та через інші контакти до проекту Хочу жити звертаються понад 100 людей.

Інформаційними ресурсами українського державного проекту Хочу жити, який дає можливість для окупантів здатися в полон, скористалися понад 1 мільйон 200 тисяч осіб, більшість із яких на території РФ, повідомив представник ГУР Міноборони Андрій Юсов в ефірі телемарафону.

“Понад 1 мільйон 200 тисяч осіб – це ті люди, які скористалися інформаційними ресурсами проекту Хочу жити. З них левова частка – це люди, які знаходяться на території так званої Російської Федерації. Це поки не прямі звернення, але це люди, які вивчають себе чи для своїх рідних можливість зберегти життя у кривавій несправедливій війні окупантів Путіна проти України”, – заявив Юсов.
Він повідомив, що щодня на гарячу лінію, у чат-бот та через інші контакти до проекту звертаються понад 100 осіб.
“Результати є, і вони вагомі, стосуються і окремих рашистів, які здаються в полон, і цілих підрозділів, і це не лише рядові, а й офіцерський склад. Хоча найбільшу активність виявляють, безумовно, частково мобілізовані. Це люди, які взагалі не розуміють, що їм робити на війні в Україні та для чого вони тут опиняються”, – розповів представник ГУР.
Український державний проект Хочу жити, покликаний допомогти військовим армії РФ безпечно здатися в полон українським Збройним силам.

Be First to Comment

Залишити відповідь