Press "Enter" to skip to content

Дата інавгурації Зеленського може стати відомою після засідання ВР 14 травня

Обраний президентом України Володимир Зеленський сподівається, що на засіданні 14 травня Верховна Рада ухвалить рішення щодо дати інавгурації.

“Ми запропонували нашу дату для інавгурації (19 травня – ІФ). Я пояснив, що нам треба визначитися з датою, адже тривають контакти із зарубіжними гостями, яким теж потрібно зрозуміти свій графік, тому що всі хочуть приїхати до нас, в Україну, для святкування цього серйозного дня. Ми обговорювали різні дати, є різні думки у лідерів фракцій, тому дату Україна, напевно, зможе дізнатися тільки 14 травня на засіданні Верховної Ради”, – сказав він журналістам після зустрічі у Верховній Раді з керівництвом Верховної Ради та представниками фракцій, передає Політик посилаючись на Інтерфакс-Україна.

На питання журналістів щодо того, що не всі голови фракцій прибули на зустріч із ним, В. Зеленський сказав, що можливо у них на те були якісь причини, але при цьому вказав, що це не питання ставлення особисто до нього, а питання поваги до народу України, який обрав нового президента.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Сценарист серіалу “Слуга народу” Костюк: “Зеленський казав, що ніколи у житті не стане класичним політиком”

Новообраний президент також зазначив, що ця зустріч була певною мірою першим знайомством із парламентаріями.

“До речі, всі сказали, що вони бачать таке вперше: що президент до них приїхав і спокійно обговорювалися певні питання, – сказав В.Зеленський.

Be First to Comment

Залишити відповідь