Press "Enter" to skip to content

Дніпровський суд закрив справу против відомого АТОшника та блогера Ананьева

Суд у Дніпрі 4 жовтня закрив справу проти блогера та учасника АТО Валерія Ананьєва, якому інкримінували нанесення тілесного ушкодження.

Про це він повідомив у Facebook.

“Вчора (4 жовтня – ред.) відбувся суд: справа закрита, обвинувачення зняті. На фото зі мною хлопець, якому два роки тому я зламав ніс, і як ви можете бачити, ніхто ні на кого образ не тримає”, – написав Ананьєв, пише Політик посилаючись на УП.

Справу проти себе він назвав “перформансом” та сказав, що “півроку, не знаючи того, перебував у розшуку, просто через некомпетентність окремих співробітників відділку”.

“До поліції я питань не маю, поліцейські, які мене затримували, виконували ухвалу суду. І мені б не хотілося, щоб через окремих людей тінь падала на всю структуру”, – додав блогер.

Юрист Масі Найєм також написав, що Новомосковський міськрайонний суд Дніпропетровської області закрив справу проти Ананьєва “у зв’язку із відмовою потерпілого від підтримання обвинувачення”.

Судове рішення стосовно Ананьєва

Судове рішення стосовно Ананьєва
ФОТО: FACEBOOK МАСІ НАЙЄМ

Як повідомлялося, Ананьєва (справжнє прізвище Великжанин), затримали 10 вересня у Дніпрі для проведення слідчих дій у справі за ч. 2 ст. 122 ККУ (умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження).

Пізніше поліція пояснила, що Ананьєва затримали, тому що він не з’являвся до правоохоронців після бійки у 2016 році.

За даним правоохоронців, у січні 2016 року у спортзалі Ананьєв після словесної перепалки кілька разів ударив кулаком в обличчя опоненту.

Потерпілого доставили до лікарні, де йому встановили діагноз “крововилив навколо очей, забій головного мозку І ступеню, перелом кісток носа зі зміщенням”.

23 березня Ананьєв не з’явився до органів досудового слідства, його близьким родичам вручили письмове повідомлення про підозру та повідомили про необхідність явки до Новомосковського відділу поліції.

Щоб мати змогу проводити слідчі дії 4 квітня 2018 року Ананьєва оголосили в розшук.

7 червня слідчий суддя Новомосковського міжрайонного суду виніс ухвалу на примусове затримання чоловіка для обрання йому міри запобіжного заходу.

Після затримання Ананьєва його взяв на поруки депутат Верховної Ради Андрій Денисенко.

Be First to Comment

Залишити відповідь