Press "Enter" to skip to content

Нардепи пропонують стимулювати ринок вживаних авто з Європи

У пропозиції пропонується подовжити дію знижених ставок акцизного податку на вживані машини ще на три роки. Новий законопроект № 9004 надано на розгляд.

У парламенті розглядають європейські норми проведення технічного огляду
Комітету Верховної Ради. У ньому пропонується внести зміни до підрозділу 5 розділу ХХ “Перехідні положення” Податкового кодексу України. Мова йде про те, що кожен другий автомобіль. інформує ТСН.

Розмитнити чи ні. Як чиновники і депутати пропонують вирішити надскладне завдання з єврономерами.

ввезений торік був вживаним. Нардепи пропонують стимулювати ринок вживаних авто в Україні і подовжити строки дії зниження ставок акцизного податку ще на три роки, адже вони діють тільки до кінця цього року.
Про це повідомляє “Закон і бізнес”. На думку депутатів, також потрібно ввести обмеження на

Власники “євроблях” висунули нові вимоги до ухвалених законопроектів про розмитнення авто
пільгові ставки, які не будуть поширюватись на авто вироблені до 1 січня 2013 року, аби українці не завозили брухт.

У документі зазначено, що за 10 місяців 2017 року з 123 тисяч імпортованих машин 50 тисяч були уживані, а держава отримала 4,3 млрд митних зборів. Ухвалення Закону України “Про внесення змін до Податкового кодексу України (щодо продовження дії знижених ставок акцизного податку на вживані транспортні засоби)” сприятиме підтриманню розвитку ринку автотранспортних засобів в Україні, збереже рівень надходжень до державного бюджету та дозволить громадянам Україні і надалі купувати якісні авто з-за кордону.

Be First to Comment

Залишити відповідь