Press "Enter" to skip to content

Через суспільний резонанс та проблеми логістикою бій Усика проти Гассієва у Москві може не відбутися

Промоутер українського чемпіона WBO і WBC в першій важкій вазі Олександра Усика Олександр Красюк повідомив, що бій проти росіянина Мурата Гассієва може не відбутися 21 липня в Москві (РФ). Про це він розповів Tribuna.com.

“Щодо готелю і логістики все не так критично, організатори турніру допомагають. Але є претензії до російської сторони. Існує заковика в організації, і у нас до них є претензії. Існує ймовірність того, що бій не відбудеться. І з кожним днем ​​вона все більша”, – зазначив він.

“Якщо бій все ж не відбудеться зараз, то ми будемо йти своєю дорогою і з Гассієвим все одно зустрінемося. Але вже не в рамках Суперсерії”, – сказав Красюк.

Перед тим менеджер Усика Егіс Клімас повідомив, що російська сторона не допомагає в організації бою, а також, що організаторам поєдинку потрібно розібратися з усіма проблемами, якщо вони хочуть побачити Усика в Москві.

Раніше повідомлялося, що бій Гассієв – Усик відбудеться 21 липня в Москві у спорткомплексі “Олімпійський”. Боксери битимуться за титули WBO, WBC, WBA, IBF і пояс журналу The Ring в першій важкій вазі. Переможець також стане першим, хто отримає трофей Мухаммеда Алі.

Додамо, що Олександр Усик у своєму тренувальному таборі в Києві спарингував із британським боксером Джорданом Томпсоном

Be First to Comment

Залишити відповідь